Importeer of exporteer jouw goederen op meer dan 700 bestemmingen

Wanneer je jouw goederen wilt vervoeren door middel van vervoer over zee, ben je zeker van een efficiënte en goedkope manier van verzenden en profiteer je van ons enorme netwerk van 170 directe aanloophavens waarmee we in staat zijn om op meer dan 700 bestemmingen wereldwijd te leveren. Vervoer over zee biedt voor tal van bedrijven de ideale uitweg voor hun logistieke proces en maken hier dan ook graag gebruik van. Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen van vervoer over zee? Neem contact met ons op of lees nog even verder.

 Hoe het in zijn werk gaat

Vooraf hebben we nauw contact en bespreken waar en wanneer jouw producten geleverd moeten worden wanneer je voor vervoer over zee kiest. We doen er alles aan om een succesvolle samenwerking te realiseren waarin jouw wensen centraal staan wat leidt tot veel tevredenheid. We ontzorgen je van het gehele logistieke proces en houden je voortdurend op de hoogte zodat je je vinger aan de pols blijft houden.

Vervoer over zee is een makkelijke en goedkope manier om jouw producten waar dan ook te leveren. Samen met een enorm team zorgen we ervoor dat jouw goederen veilig aankomen en op de gewenste locatie worden geleverd.

Het realiseren van succesvolle samenwerkingen

Door naar jouw wensen te luisteren en ons flexibel op te stellen zorgen wij voor succesvolle samenwerkingen wanneer je kiest voor vervoer over zee. Mochten er zich helaas toch problemen optreden nemen we direct contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Wil je gebruik maken van vervoer over zee of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.