De voordelen van het installeren van beveiligingscamera’s

Het installeren van een camera in de stal, of zelfs meerdere, maakt het voor boeren of staleigenaren mogelijk om wat extra ogen te realiseren op hun terrein, en mogelijke problemen vast te leggen als bewijsmateriaal. Het plaatsen van een camera in de stal is dé uitkomst voor boeren om meer controle te behouden op hun terrein, en wij helpen ze daarmee. Door enkel gebruik te maken van topkwaliteit beveiligingscamera’s weten wij optimaal resultaat te behalen. Wil je een camera in de stal aanschaffen of lees je liever nog even verder, geen probleem!

Van binnen weten dat het goed zit

Omdat wij enkel gebruik maken van Europees goedgekeurde apparatuur, voorkomen wij dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal. Zo sta je altijd sterk in je schoenen en weet je van binnen dat het goed zit. Het plaatsen van een camera in de stal leidt tot volledige controle, wat vrijwel iedereen fijn vindt.

Wij bieden iedereen die kiest voor een camera in de stal, de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Zo blijf je overzicht houden en heb je controle over de zaken. Wanneer je helaas niet meer aan de termijnbetalingen kunt voldoen zoeken we samen naar passende oplossingen. Echter behouden wij ons wel het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding te verwijderen.

Samen werken aan een flexibele samenwerking

Wanneer er zich helaas problemen voordoen, zoals blikseminslag waarbij de camera’s in de stallen zijn uitgeschakeld, zorgen we eerst dat er beeld is. Hierna overleggen we wat we voor de volgende keer beter kunnen doen. Wil je een camera in de stal of heb je verdere vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je van advies kunnen voorzien.