Het duurt nog even voordat het zorgseizoen gaat beginnen en je alle vervelende reclame’s weer ziet op televisie. Ieder jaar overstappen is echter wel de beste optie. Overstappen is de makkelijkste manier om tientallen tot honderden euro’s op jaarbasis te besparen. Een zorgverzekering wordt soms gezien als een complex product. De zorgverzekering vergelijker helpt je met het maken van de juiste keuze door middel van de keuzehulp!

De zorgverzekering vergelijker voor iedereen

Elke zorgverzekeraar moet iedereen accepteren voor een basisverzekering. Als vijftig plusser kan je je dus ook aanmelden voor een ‘studenten’ basisverzekering. Echter verschilt het wel per verzekeraar of je ook voor aanvullende verzekeringen wordt geaccepteerd. Een aanvullende verzekering is ook niet altijd nodig. Zo is een aanvullende tandartsverzekering soms helemaal niet de moeite waard en kost het je alleen maar geld.

De zorgverzekering vergelijker houdt rekening met alle facetten van een zorgverzekering. Door het invullen van een aantal vragen, zie je uiteindelijk een overzicht van alle verzekeringen die voldoen aan je behoeften. Vervolgens worden deze gesorteerd op de laagste premie per maand.

De zorgverzekering wordt weer duurder

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de zorgverzekering ook in 2018 weer duurder. Zo maakte onlangs DSW-topman Chris Oomen bekend. Daarnaast zullen er nog een aantal veranderingen plaats gaan vinden waardoor het weer interessanter wordt om je huidige basisverzekering onder de loep te nemen.

De zorgverzekering vergelijker helpt je bij het maken van de juiste keuze. Je krijgt een 100% onafhankelijk overzicht van bijna alle verzekeraars. Daarnaast is de klantenservice ook iedere werkdag tot 20.00 geopend voor al je vragen. Op Prinsjesdag wordt bekend wat er met het zorgfonds gebeurt. Waarbij de verzekeraars tot halverwege november hebben om alle premies bekend te maken. Je hebt uiterlijk tot 1 februari om over te stappen van zorgverzekering. Let echter wel op dat je voor 1 januari je zorgverzekering opgezegd. Als je overstapt via de zorgverzekering vergelijker, zegt de verzekeraar dit zelf voor je op.