Wilt u eens een keer wat anders dan een standaardvakantie naar Frankrijk? Een vaarvakantie in Friesland is iets heel anders maar zit toch vol avontuur en is ook uitstekend geschikt om even tot rust te komen. Bij een Yachtcharter in Friesland kunt u een luxe motorboot huren zodat u kunt varen op de vele meren die Friesland rijk is, de kanalen en in de mooie natuurgebieden. Verder kunt u ook de gezellige stadjes Sneek en Lemmer bezoeken tijdens de vaarvakantie u kunt hier gezellig even wat eten en drinken, de leuke winkeltjes bezoeken en bijvoorbeeld het Fries scheepvaart museum bezoeken.  Tijdens het varen kunt u ook genieten van de rust en stilte die te vinden is op de Friese wateren.

 

Luxe motorjacht huren bij een yachtcharter in Friesland

Als u een luxe motorjacht heeft gehuurd en dus op vaarvakantie gaat kunt u uw auto vlakbij parkeren zodat de bagage gemakkelijk aan boord kunt brengen. Daarna kunt u rustig een drankje doen op het terras en alvast tot rust komen zo dat de vakantie echt kan beginnen. Daarna krijgt u bij de yachtcharter in Friesland een technische instructie zodat u met een goed gevoel aan uw vakantie kunt beginnen en u nergens tegen aan loopt. De vaarvakantie kan daarna beginnen en kunt u even tot rust komen en even simpelweg genieten.

Een vaarvakantie is ultiem genieten

Nadat u bent vertrokken bij de yachtcharter in Friesland en de wind door uw haren gaat en de zon op uw bolletje schijnt ben je al helemaal tot rust gekomen. Om nog meer rust te ervaren kan je vervolgens naar natuurgebied het ‘’Princenhof” hier is prachtige flora en fauna te vinden waardoor u nog meer tot rust zult komen. Voor meer mooie plekjes om te bezoeken met de luxe motorjacht kunt u terecht bij uw yachtcharter die zal u meer mooie plekjes in Friesland laten zien waar u heen kan varen.