Met de jaren komt iedereen in een andere levensfase terecht en dus ook in een onvermijdelijke andere fysieke toestand. Wanneer uw lichaam vraagt om een ander bed ten behoeve van uw gezondheid, dan dient wel de juiste keuze te worden gemaakt. Het aanschaffen van een senioren boxspring dient daarom een weloverwogen aanschaf te zijn. U heeft waarschijnlijk jarenlang gebruikgemaakt van uw huidige bed waardoor het een grote stap kan zijn om over te moeten stappen naar een senioren boxspring. Welke vragen u zichzelf dient te stellen bij de keuze voor de juiste senioren boxspring behandelen we vandaag.

Persoonlijke wensen en budget

De eerste stap bij een weloverwogen keuze voor een senioren boxspring is de vaststelling van uw persoonlijke behoeften en het beschikbare budget. Hoe belangrijk is het ontwerp verder voor u? Dient de senioren boxspring een elektrisch verstelbaar te zijn of denkt u genoeg te hebben aan een niet verstelbare boxspring? Al deze vragen wegen mee bij de uiteindelijke kostprijs en dus ook uw budget.

Fysieke kenmerken en persoonlijke voorkeuren

Uw fysieke toestand en persoonlijke kenmerken zijn uiteraard van grote invloed. Wat is uw lichaamsgewicht en hoe wordt deze verdeeld? Welk matras heeft u altijd gebruikt? Heeft u liever een hard of zacht matras? Heeft u het snel warm of juist koud in bed? En welke lichaamshouding neemt u aan tijdens uw slaap? Slaapt u doorgaans op uw zij, buik of rug? Heeft u altijd prettig geslapen met uw huidige bed en bijbehorende matras? Al deze vragen wegen mee bij de zoektocht naar een geschikte senioren boxspring.

Gemak en verzorging in huis halen

De Sensostep speelt in op de vergrijzende samenleving en de behoefte naar een bed waarbij thuisverzorging mogelijk wordt. De Sensostep boxspring wordt gekenmerkt door een stabiele hoog-laag functie en over een elektrische rug, en -voetverstelling die het mogelijk maakt om het bed aan uw voeteind of rugzijde af te stemmen op uw eigen kenmerken en behoeften. De  Sensostep boxspring maakt het dus mogelijk om verzorging in huis te halen. Dankzij de verstelbare functies kunnen vele zorgtaken eenvoudigerwijs worden uitgevoerd.

Genieten van dat extra beetje luxe

Aanvullend op de standaardfuncties heeft men met de Sensostep boxspring ook de mogelijkheid om de verschillende relaxfuncties te gebruiken. Een simpele druk op de knop zorgt ervoor dat de boxspring in de superrelax fauteuil komt wat voor een verhoogd comfort en ontspanning zorgt. Zo kunt u vanuit uw bed heerlijk tv kijken of een boek lezen.
» Is de tijd aangebroken dat u moet denken aan een seniorenbed? Stel uzelf dan eerst de bovengenoemde vragen. Wilt u gericht advies? Stel ons al uw vragen en we helpen u graag op weg.