Jaarcijfers maken is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet als uw kennis vooral ligt op een ander gebied als de administratie. Toch is het belangrijk dat het jaarcijfers maken goed wordt gedaan. Hier mogen geen fouten in gemaakt worden, want dat kan grote gevolgen hebben. Jaarcijfers maken heeft te maken met het opstellen van een jaarrekening. Het opstellen van een jaarrekening is niet voor ieder bedrijf verplicht. Dat heeft namelijk te maken met de verschillende rechtsvormen waarmee je als ondernemer te maken kan hebben. Dit is een ingewikkeld verhaal. De vijf rechtsvormen waar het hier over gaat zijn: vereniging, stichting, besloten vennootschap, naamloze vennootschap en onderlinge/ coöperatie waarborgmaatschappij. Hierin is al te merken dat dit lastig is en het fijn is om hier iemand voor te hebben die dit voor u uitzoekt. Het lijkt alsof dat u veel geld kost, maar dat is niet het geval. Een echt administratiekantoor zorgt er namelijk voor dat u erop vooruit gaat, in plaats van achteruit! Het uitbesteden van jaarcijfers maken moet u meer opleveren dan het u kost.

 

Jaarcijfers laten maken door De Bruijn en Partners

Expertise op het gebied van belastingzaken, advisering en administratie dat is wat De Bruijn en Partners u kan bieden. Het beste voor hun klanten is waar zij naar streven. Dat doen zij door hen hulp en kennis aan te bieden. De Bruijn en Partners kan u helpen op verschillende gebieden, namelijk:

  • Zij kunnen helpen bij jaarcijfers maken
  • Zij kunnen helpen bij belasting aangiften (vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting etc.)
  • Zij kunnen u advies bieden bij bedrijfsvoering
  • Zij kunnen diverse administraties verzorgen
  • Zij bieden u hulp bij financiële- en juridische zaken

De Bruijn en Partners heeft een groot netwerk aan advocaten, fiscaal juristen, notarissen en accountants. Deze mensen delen hun expertise graag. Wilt u jaarcijfers maken aan De Bruijn en Partners overlaten? Neem vrijblijvend contact op.