Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Huurachterstand? Wij zorgen voor een succesvolle vordering!

Huurachterstand – Nexa Velo Advocaten

 

Is er sprake van een huurachterstand? Nexa Velo Advocaten zorgt voor een vordering die succesvol verloopt. Als ondernemer en crediteur krijg je ongetwijfeld vaak te maken met huurders die een huurachterstand hebben. Vaak blijven tot ongenoegen van de crediteur de facturen onbetaald en brengt het u in lastige situaties. U kunt uw zorgen geheel overdragen aan Nexa Velo Advocaten. Wij zorgen ervoor dat de huur succesvol teruggevorderd wordt.

 

Onze juristen die gespecialiseerd zijn in incasso werken altijd samen met professionele advocaten. Dit zorgt voor veel succesvolle vorderingen bij huurders. U kunt zich op deze manier focussen op de andere zaken in het bedrijf omdat u deze zorgen uit handen kan geven aan professionals. Wij gaan voor u aan de slag door passende maatregelen te nemen.

 

Hoe vorder je een huurachterstand?

Het is nog best lastig om een vordering succesvol te laten verlopen. Zeker omdat je te maken hebt met huurders die gewoon niet betalen. Het is allereerst heel belangrijk dat op juridisch gebied elke handeling klopt en overeenkomt. Dat zorgt ervoor dat wij als Nexa Velo Advocaten in zulke situaties erg sterk staan. Wij weten waar we mee in kunnen spelen. 

 

We sturen op de eerste dag van uw aanvraag al een sommatiebrief. In deze brief wordt vermeld wat de huurachterstand is, de rente is en de buitengerechtelijke kosten zijn.

 

Wat gebeurd er bij een weigering?

Weigert de huurder nog te betalen na de gebruikte maatregelen? Dan geven we advies over de mogelijkheden die je nog hebt om een succesvolle vordering te weeg te brengen. Hier zijn vele mogelijkheden voor en we helpen je hier graag mee. Samenwerking tijdens dit proces is erg belangrijk. Er moet namelijk snel geschakeld kunnen worden. Een paar mogelijkheden om alsnog een vordering succesvol te laten verlopen zijn bijvoorbeeld incassoprocedures, aanvragen van faillissement en beslaglegging op vermogensbestanddelen.

 

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een huurachterstand? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen en geven advies in uw situatie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top