Je bedrijf laten groeien is de wens van elke ondernemer. Als je eenmaal je ondernemingsplan hebt uitgewerkt, zie je de inkomsten het liefst toenemen. Hoe hard je misschien ook werkt, in de praktijk is het soms best lastig om je onderneming verder uit te bouwen. Bovendien is niet elke klant even trouw in het betalen van jouw nota’s. Gelukkig zit je bij Cannock Chase helemaal goed voor blijvend succes. Als dé expert in credit management helpen wij dagelijks ondernemers om financieel te blijven groeien. Wij helpen je dan ook graag op weg om succesvol ondernemer te worden én te blijven, zeker op het gebied van financiën.

Succesfactoren voor een bloeiend bedrijf

Het succes van jouw bedrijf begint bij jou als ondernemer. Durf grote doelen te stellen voor jezelf. Deze hak je vervolgens in stukjes om ze voor jezelf haalbaar te maken. Droom groot en begin klein. Dit gaat ook op voor het financiële aspect. Verder is het handig om je klanten in te delen in segmenten. Grote klanten vragen om speciale aandacht, want zij kunnen er ook in de toekomst voor zorgen dat je bedrijf financieel gezond blijft. Uiteraard is het ook een kunst om kleine klanten blijvend aan je te binden. Stem af op je doelgroep en zoek uit wat er nodig is om jouw klanten blijvend aan je te binden.

Een optimaal financieel beheer

Een bedrijf staat of valt met hoe goed het financieel beheer in elkaar steekt. Een effectief debiteurenbeleid kan allerlei nare financiële scenario’s voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld dat klanten tijdig je nota’s betalen. Zodra je een product of dienst hebt geleverd, stuur je een factuur toe. Bij een uitblijvende betaling neem je contact op met je klant wat de reden is van een openstaande factuur. Probeer een klant altijd op waarde te schatten en ontdek wat de meerwaarde is van een klant voor jouw bedrijf.

Credit management door Cannock Chase

Heb je geen idee hoe je het begrip credit management vormgeeft binnen je bedrijf of loop je tegen allerlei problemen aan? Bij ons ben je aan het juiste adres voor advies en praktische adviezen. Credit management is ons op het lijf geschreven en dus kunnen wij u uitstekend helpen bij het bouwen aan een financieel gezonde onderneming. Het gaat namelijk niet alleen om de keiharde verkoop van je producten en/of diensten, maar ook dat klanten je tijdig betalen. Zo voorkom je dat jij in de problemen raakt. Er zijn talloze manieren om ervoor te zorgen dat de geldstroom continue op gang blijft. Neem daarom contact met ons op, want onze professionals gaan graag voor je aan de slag.