Ben jij iemand een bedankje verschuldigd? Of wil jij graag een leuk en bijzonder cadeau geven? Verpak het in een zinken emmer! Zinken emmers zijn weer helemaal terug van weg geweest. Als eyecatcher in het raamkozijn of een robuuste uitstraling vanuit de tuin. Je kunt er plantjes in doen, die goed gedijen in een zinken emmer. Maar we zien ook vaak dat de hout voorraad in grote zinken emmers wordt opgeslagen.

 

Zinken emmers als cadeau

Naast dat er op een robuuste manier gebruik wordt gemaakt van de zinken emmers, kan het ook andere doelen dienen. Een glanzende emmer met daarin een goede fles wijn bijvoorbeeld. Of en leuke verzameling speciaal biertjes. Om het geschenk er mooi uit te laten zien, moet je voor opvulling zorgen. De bodem van de zinken emmers kan opgevuld worden met verschillende opvulmaterialen. Dit is bijvoorbeeld houtwol, collofaanwol of papierwol. Op die manier worden de flessen mooi geëtaleerd in de emmer. Het opvulmateriaal zorgt ervoor dat de hals van de flessen wat meer boven de rand uit zullen komen. En het opvulspul zal ook zorgen voor een gezellige presentatie van het cadeau. Een goede binnenkomer is dus het geven van een leuk cadeau. Als geschenk is een zinken emmer absoluut een schot in de roos. Of er nu planten in zitten of het gevuld is met heerlijke alcoholische versnaperingen: het cadeau zal er uitnodigend uitzien.

 

Jongeneel Verpakkingen

Zinken emmers zijn verkrijgbaar bij Jongeneel Verpakkingen. Naast zinken emmers leveren zij ook metalen emmers, schalen, potten, bakjes, gieters en trays. De emmers hebben verschillende afmetingen. De inhoud varieert van 5 tot 12 liter. Een extraatje is dat de kleine emmer van 5 liter ook verkrijgbaar is met een gekleurde binnenkant. Zo kan je deze bestellen in het blauw, groen, roze of oranje. Ben jij benieuwd geworden, ga dan naar de website of neem contact op.