Refurbished devices worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Een refurbished device heeft namelijk veel voordelen. Zelfs zoveel voordelen dat eigenlijk iedereen voor een refurbished device zou moeten kiezen. Zo is een refurbished device bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan een nieuw device, maar bijvoorbeeld ook erg duurzaam. Daarom vertellen wij je in dit artikel graag meer over refurbished devices en waarom iedereen voor een refurbished device zou moeten kiezen.

Euro’s goedkoper

Een van de grootste voordelen van een refurbished device ten opzichte van een nieuw device is de prijs. Een refurbished device is in vergelijking met een nieuw device stukken goedkoper. Bij Forza Refurbished kun je zelfs tot wel 60 procent besparen op je refurbished device. Een refurbished device is dus ideel voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan hun nieuwe iPhone, iPad of MacBook.

Duurzaam

De prijs is natuurlijk erg belangrijk, maar ook duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen. Helaas heeft de productie van alle elektronische apparaten een slechte invloed op het milieu. Nog een reden om te kiezen voor een refurbished device. Refurbished devices zijn namelijk erg duurzaam. Doordat een device een nieuw leven krijgt wordt de slechte invloed op het milieu hierdoor verminderd. Door te kiezen voor een refurbished device draag ook jij je steentje bij aan een betere wereld!

Oudere modellen

Na verloop van tijd zijn de oudere modellen van een device vaak niet meer verkrijgbaar. Nog een reden om te kiezen voor een refurbished device. Oudere modellen zijn vaak niet meer nieuw verkrijgbaar, maar wel in de refurbished variant. Neem bijvoorbeeld een iPhone 4S. Deze kun je niet meer kopen in de Apple Store, maar is nog wel verkrijgbaar als refurbished iPhone bij Forza Refurbished. Ideaal voor mensen die niet veel geld uit willen geven aan een nieuw device. De oudere modellen zijn namelijk helemaal spotgoedkoop!