Geniet van de lekkerste gerechten en dranken van de bovenste plank.

Ons Michelin restaurant is dé perfecte plek om tot rust te komen, te genieten van de sfeer en gezelligheid en nieuwe gerechten uit te proberen. Dineren in ons restaurant is voor veel mensen een mogelijkheid om hun rust te vinden en een avond volledig in de watten gelegd te worden. Door sfeer, uitstekend eten en gastvrijheid te combineren lopen al onze gasten met een tevreden de deur uit, terug naar huis óf naar ons hotel waar zij de nacht kunnen spenderen. Wil je reserveren of heb je verdere vragen? Lees dan gerust even door of ga naar onze website.

De mogelijkheden in dineren

Hoewel je altijd welkom bent om te komen dineren met je (zaken)partner, familie of vrienden, kun je er ook voor kiezen om er een schepje bovenop te doen en een private dinner room te reserveren. Ons Michelin restaurant beschikt over meerdere private dinner rooms die uitstekend geschikt zijn voor gezelligheid met familie of vrienden, of belangrijke afspraken met zakenpartners.

Wij zouden geen Michelin restaurant zijn geweest als wij geen topkwaliteit dranken en gerechten bedienen. Uitstekende wijn, vis en vlees, we bieden het allemaal aan! Onze jarenlange ervaring geeft ons de uitgelezen kans om jou volledig naar wens te bedienen en je een onvergetelijke ervaring te bieden!

Service wat je van een Michelin restaurant verwacht

Een mooie inrichting, gastvriendelijk personeel en een goede sfeer is waar wij ons in onderscheiden. Als Michelin restaurant voorzien we je graag van uitstekende service en doen er alles aan om het je zo goed mogelijk naar wens te maken. Wil je graag reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan!