Hoe krijg je een betere internetverbinding

FTTH, het zegt u nu waarschijnlijk nog niet zoveel maar het is de manier om een snellere internetverbinding in uw huis te krijgen. Dit is wel alleen mogelijk als er in de straat glasvezelverbinding is aangelegd. In de meeste gevallen is dit wel gebeurd en kunt u door middel van een FTTH beschikken over de meest nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet. hiermee heeft u een snellere en stabielere internetverbinding. Het zorgt niet voor storingen en u kunt genieten van een stuk snellere internetverbinding. Maar wat is nu precies die FTTH kabel en waar kan je dat halen, ik zal hieronder kort uitleggen wat het inhoudt, en waar het te verkrijgen is.

Wat houdt het in

FTTH is een afkorting van Fiber to the house. Dit is in principe een verbindingskabel tussen de verbinding in de straat tot je huis. Je kunt het eigenlijk vergelijken met het stoepje van je voortuin. Het brengt je die paar meten van je eigen huis naar de openbare weg brengt. Zo werkt het ook met deze techniek. Het brengt de verbinding van de straat richting jouw huis. Op deze manier kan jij dus genieten van een snellere en stabielere internetverbinding.

Waar te kopen

Nu weet je wat deze techniek een beetje doet voor de internetverbinding in jouw huis, en je bent wel geïnteresseerd in deze verbinding en dus wil je graag weten waar je deze kabel kan kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij de bouwmarkt bij jou in de buurt. Ik zou het alleen aanraden om hier geen FTTH aan te schaffen en eerder naar een specialist te gaan. Bij een specialist wordt je goed geholpen en hebben de mensen alle antwoorden op jouw vragen. Ben je dus benieuwd naar de mogelijkheden van de FTTH, neem dan eens een kijkje op de website van deze specialisten.