Vroeger moesten we altijd naar de fietsenwinkel, daar een geschikte fiets vinden, deze kopen en dan was de fiets van jou. Tegenwoordig is dit niet meer nodig en kan je fietsen leasen. Dit betekend dat e fiets niet direct van jou is maar dat je een contract hebt bij het bedrijf dat de fiets aanbiedt. Zo kan je vouwfietsen, herenfietsen en een bezorgfiets leasen. In dit artikel bespreken we voornamelijk de bezorgfiets. Deze fiets is vooral handig voor bedrijven die eten bezorgen bij klanten door de grote laadruimte voor en achterop. Lees het artikel hieronder verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

De bezorgfiets

Een bezorgfiets leasen is makkelijk gedaan en staat binnen enkele werkdagen voor jou pand. De bezorgfiets wordt niet geleverd met boxen om bijvoorbeeld eten in te doen. Hier ben je als bedrijf zelf verantwoordelijk voor. Wel zit er bij de bezorgfiets een bak waar de box vervolgens in komt te staan. De bezorgfiets is voorzien van meerdere versnellingen en kan ook worden aangevraagd met een accu. In dit geval heb je een elektrische bezorgfiets waardoor jouw bezorger ook een stuk sneller bij zijn bestemming aankomt en weer terug.

Waarom leasen en niet kopen?

Stel je voor dat je een bedrijf hebt dat pizza’s bezorgt. Een van je bezorgfietsen wordt gestolen of vernield of nog erger je bezorger wordt tijdens z’n werk van z’n fiets af getrokken. Wat doe je dan? Als je een fiets koopt moet je ook voor deze kosten opdraaien. Wanneer je een fiets bij ons leaset zorgen wij ervoor dat je direct een nieuwe fiets krijgt en regelen wij de problemen omtrent de vorige fiets. Enthousiast geworden of wil je nog meer informatie voordat je een keuze maakt? Ga naar onze website en bekijk het volledige aanbod in een overzichtelijke website.