Parkeerschade is een van de meest vervelende schades. Het is zo vervelend omdat het schade is die je zelf niet hebt veroorzaakt. Denk bij parkeerschade aan kleine krasjes in de lak of kleine deukjes. Deze vorm van schade kan door van alles ontstaan. Van hagelstenen tot aan een of andere lompe buurvrouw die de deur te hard open gooit als ze thuis komt op de vrijdagmiddag. Heb jij parkeerschade opgelopen en wil je het snel laten verhelpen? Kom dan snel langs en maak een afspraak!

Parkeerschade op locatie

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om altijd langs te kunnen komen bij een garage. Wij snappen ook wel dat de meeste mensen gewoon werken van 5 tot 9 van maandag tot vrijdag. En voor een klein krasje ga je waarschijnlijk geen vervangend vervoer regelen. Daarom hebben wij een mobiele service waarmee we parkeerschade bij u op locatie kunnen oplossen. Zo kunnen wij iedereen altijd snel en effici├źnt helpen met hun probleem. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor veel andere vormen van autoschade. Denk aan ruitschade, lakschade of blikschade. We hebben allerlei verschillende moderne technieken en methodes om alle vormen van autoschade op te kunnen lossen.

Autoschade oplossen met moderne technieken

Door de jaren heen zijn de technieken die we gebruiken voor het herstellen van autoschade aanzienlijk verbeterd. Zo gebruiken we bij veel gevallen van parkeerschade nieuwe technieken waarmee we bijvoorbeeld een bepaalde specifieke plek kunnen herstellen. Denk hierbij aan het herstellen van de lak zonder kleurverschil of het uitdeuken van een klein deukje in de deur. Hiermee worden tijd en kosten bespaard en bent u uiteindelijk de gene die profiteert van al deze voordelen. Autoschade is ten slotte al vervelend genoeg voor iedereen. Het minste wat we kunnen doen is dat we ons best doen om uw auto zo snel mogelijk te repareren.