Nederland bestaat uit meer dan 10.000 bedrijven. Deze bedrijven hebben enorm veel werknemers die ieder hun eigen manier hebben m.b.t. het bereiken van je werk. De een doet het met de auto, de ander kan lopend naar zijn werk, een enkeling doet aan carpoolen en de rest fietst. Nu hebben wij een fietsplan klaarliggen die moet stimuleren dat je werknemers vaker de fiets gebruiken om naar werk te komen. Dit bevorderd de gezondheid van je werknemers en is ook nog goed voor het milieu en klimaat. Wil je meer weten over ons fietsplan? Dan raden we je aan het artikel hieronder door te nemen.

Waarom een fietsplan?

Hierboven waren al een aantal redenen opgenoemd voor een fietsplan maar waarom is dit effectief. Nou dat komt doordat men niet zijn eigen fiets hoeft te gebruiken en ook niet zijn of haar auto. Dit bespaart je werknemer ook wat geld in de portemonnee terwijl ze zelf ook niet hoeven mee te betalen aan de fiets. Je creƫert hierdoor het gevoel dat de werknemer reist op de baas zijn kosten. Dit is natuurlijk niet het geval maar zo komt het vaak wel over bij mensen en pakken ze toch vaker de fiets naar hun werk. Als de afstand behapbaar is in ieder geval.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen sterk verschillen en hangt van een aantal factoren af. Zo is er keuze tussen een ruim aanbod soorten fietsen. Denk aan oma-fietsen, elektrische fietsen, heren fietsen en fietsen met versnellingen. Ook he aantal fietsen dat je leaset speelt een rol in de kosten. Echter om onze klanten tegemoet te komen hanteren wij een speciale korting wanneer een bepaald aantal fietsen in een keer wordt afgenomen. Heb je nog meer vragen dan kan je ons via de website bereiken of je kan ons bellen.