Als je aan buitenlanders vraagt wat Nederlanders kenmerkt dan zullen ze waarschijnlijk vertellen dat iedereen hier gebruik maakt van een fiets. Enigszins kan dit kloppen maar wat we steeds minder zien is de vouwfiets. Een vouwfiets leasen is super makkelijk en met deze fiets mag je overal naar binnen. Denk aan het gemak van naar de bushalte fietsen, daar je fiets inklappen, met de bus reizen en bij het uitstappen kan je hem weer uitklappen en verder gaan met fietsen. Als je meer wil weten over de vouwfiets, lees dan even het artikel verder om een goede beslissing te maken.

Elektrische vouwfietsen

Een vouwfiets leasen kan op 2 niveaus. De eerste is de standaard uitvoering van de vouwfiets en het tweede is de elektrische vouwfiets. Deze fiets heeft een accu onder het zadel zitten die de fiets voorziet van extra stuwkracht. De elektrische vouwfietsen kunnen tot wel 25 km per uur en houden het ongeveer 10 uur lang vol. Wat een vouwfiets leasen nu zo bijzonder maakt is dat je nergens aan vast zit en per maand je abonnement kunt opzeggen. Dit maakt de dienst geheel vrijblijvend en voorkomen we het gevoel van verbintenis aan een langdurige contract.

De prijzen

De prijs van de vouwfiets hangt sterk af van de soort fiets die je kiest. De elektrische vouwfietsen gaan vanaf €100 per maand en kunnen oplopen tot €155 per maand. De gewone vouwfietsen zijn voor minder dan €100 per maand te leasen. Voor beide gevallen geldt dat je een volledig service krijgt in hey geval van onderhoud of schade. Mocht de schade te groot zijn, dan krijg je terplekke van een van onze bezorgers een nieuwe vouwfiets zodat je dezelfde dag toch nog naar je werk kan fietsen. Bekijk op onze site het gehele assortiment fietsen en tot snel.