Wie er op zoek is naar diverse funderingstechnieken zit bij ons goed. Wij bieden verschillende funderingstechnieken voor elk bouwproject vanuit Breda. We beschikken over eigen apparatuur en houden ons voornamelijk bezig met de fundering in beperkte ruimtes. Buispalen zijn één van de technieken die wij gebruiken voor het aanleggen van een fundering. We gebruiken ook schroef buispalen en perspalen voor funderingen. Mocht u daar interesse in hebben stellen wij voor om op onze website te kijken voor de andere mogelijkheden. In dit artikel zullen wij uitleggen hoe het proces met de buispalen werkt.

Hoe gaat het in zijn werking?

Ten eerste is het van belang om te vertellen dat buispalen vele malen lichter zijn dan beton palen. Dit komt door twee factoren namelijk: een buispaal is hol en van licht materiaal terwijl de beton paal solide is en veel weegt. De buispalen zijn handig wanneer er bijvoorbeeld kabels of leidingen doorheen moeten lopen. Doordat de buispaal licht en bewerkbaar is kunnen deze leidingen er door heen worden gemonteerd. Er zijn ook stalen buispalen die qua kosten lager zijn en de opbouwtijd van de machine is veel korter.  Het trillingsniveau is ook lager bij stalen buispalen. Dit is van belang omdat de grond van het bouwwerk zo stevig mogelijk moet zijn. Door een hoge trillingsniveau kan de grond gaan scheuren en zijn stevigheid verliezen. Dit zal uiteindelijk resulteren in een onstabiel bouwwerk.

Waarom je voor ons kiest

Er is één ding dat ons bedrijf heel speciaal maakt en dat is dat wij een zeer persoonlijke aanpak hanteren zodat wij het beste maatwerk kunnen leveren voor onze klanten. Door goed in gesprek met elkaar te gaan denken we met je mee over de mogelijkheden en de kosten. Daarnaast staat kwaliteit heel hoog bij ons op het lijstje en laten we dat elke keer weer terug zien in onze projecten.