Het lente zonnetje komt er weer aan en dat betekent dat we weer massaal mogen genieten van de oneindige zonnestralen. Het lekker kunnen uitwaaien in eigen tuin is iets wat veel Nederlanders heel erg waarderen. Maar stel je voor dat je tuin er niet uit ziet. Scheve tegels, dode planten, veel onkruid, et cetera. dat helpt niet echt met genieten. Dus zal je je tuin willen opknappen.  Dit levert vaak veel sjouwwerk op en zonder enige hulp is het een hele klus om dat alleen te doen. De minigraver maakt het mogelijk je tuintje super snel in een paradijs om te toveren.

Waarom voor een minigraver kiezen?

Een minigraver helpt je in meerdere opzichten aan het opknappen van bijvoorbeeld je tuin. Zo scheelt het je veel sjouwen maar ook het heen en weer lopen. Je kan je voorstellen dat de grond verplaatst moet worden, zodra je dit doet met een emmer en schep zal de tuin lang op zich laten wachten. Een ander voordeel is dat er altijd een gediplomeerde machinist bij is. De machinist bestuurt de minigraver en zorgt ervoor dat de wensen van jouw tot uiting komen.  Het is niet toegestaan de minigraver zelf te besturen. Dit heeft te maken met de veiligheidswet en het verzekeringswerk wat voorafgaand gecontroleerd moet worden.

De prijzen van een graafmachine

Welke prijs er wordt gehanteerd voor een graafmachine is heel verschillend. Uiteraard zijn er meerdere factoren die mee spelen met de prijsbepaling. Je kan hierbij denken aan de grote, het aantal hulpstukken, de lengte van de huurperiode en de aantallen die je wil huren. Let wel goed op dat je te allen tijde let op het maximale te tillen gewicht anders kom je achteraf met onvoorziene problemen te staan. Wil je nog meer informatie of wil je contact met ons opnemen? Ga dan naar onze website en we hopen je snel van dienst te kunnen zijn.