Trek je deze winter naar een extra koud oord of wil je het heerlijk warm hebben bij het uitlaten van de hond? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je extra warm voor de dag komt. Een goed stel handschoenen en een dikke muts zijn bijvoorbeeld een must. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je aan stijl hoeft in te boeten, integendeel. Via onderstaande tips kom je de winter stijlvol én warm door.

De keuze voor een winterbroek

Deze winter zullen de flared pants aan belang winnen, althans wat vrouwen betreft. Het gaat om de gekende broeken met een langere broekspijp. Het grote voordeel is dat je op die manier ook extra isolatie verkrijgt. Ze zijn heel stijlvol met een hak, maar uiteraard des te comfortabeler met een warme laars. Voor heren gelden dezelfde klassiekers als anders, gaande van spijkerbroeken tot extra warme wollen sokken.

Een statement maken met jouw outfit

Statement kledingstukken doen het al langer goed en ook tijdens de winterperiode is dat het geval. Denk bij meiden bijvoorbeeld aan een mega grote en opvallende sjaal of een bijzondere sweater die je over jouw bloes draagt. Heren kunnen dan weer kiezen voor een hoodie in combinatie met een ruige leren jas. Op die manier combineer je een warm en knus gevoel met de weerbestendigheid van leder. Willen zij ook liever een statement maken? Dan zullen de grote maten jassen heren weten te imponeren. Denk aan warme en knusse jassen met opvallende toevoegingen. Uiteraard voorzien van een comfortabele taille, opdat je er niet als een Michelin mannetje hoeft uit te zien.

Stijl zit ‘m in de details

Dit is ook deze winter niet anders. Ongeacht of je nu kiest voor een grof patroon of een hippe beanie: een muts mag niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor de gebreide sjaals die het zowel goed doen met klassieke outfits als wollen kledingstukken. Enkel nog dat stel comfortabele stretch handschoenen lijkt nu nog te ontbreken.