Horloges kopen kan je tegenwoordig erg gemakkelijk online doen. Je hoeft enkel het merk in te tikken in Google en je vind het eerste de beste horloge dat geheid iets voor jou kan zijn. Al wil je graag een Rado horloge is het internet de perfecte manier om deze te vinden. Maar dit is echter niet het beste wat je kan doen. Je kan nog steeds het beste naar een juwelier gaan om je te laten helpen door professionals. Wij kunnen je ook hierbij met gemak  helpen. Niet alleen zijn wij een gezellig team van jonge en oude medewerkers, wij zijn ook nog eens erg goed in ons vak en hebben allen veel kennis over onze producten. Zo hebben wij verschillende merken in ons assortiment. Wij zijn van alle merken die wij verkopen tevens een officiële dealer en kunnen jou voorzien van de beste en meest voordelige horloges.

Veranderingen

Als fysieke juwelierszaak merken wij heel erg de veranderingen van tegenwoordig. Zo zien wij dat de mensen steeds meer online hun aankopen doen en zo ook voor horloges of andere sieraden. Wij zien dat onze zaak hierdoor met het jaar minder wordt bezocht. Maar wij hebben natuurlijk ook een webwinkel opgebouwd voor de online klanten. Deze wordt juist elk jaar drukker en wordt er meer uit ons online assortiment verkocht. Voornamelijk het merk Rado is erg populair in de online winkel. Dit zal deels komen door de relatief goedkope prijs die je betaalt voor een horloge.

 

Onze winkels

Wil je graag ons aanbod zien van Rado? Bezoek dan onze zaak of ga naar de webwinkel. Online vind je het meest complete assortiment, maar in de zaak zal je alle informatie tot je beschikking krijgen die je nodig kan hebben voor het aankopen van een horloge. We zien je graag terug!