Ben je nog niet zo bekend met ons en met onze producten? Bezoek dan eerst eens onze webshop. Je zal je verbazen wat er allemaal te verkrijgen is bij ons in de webwinkel. Onder andere verkopen wij tuinmeubelen, tuingereedschap en plantenzaadjes om prachtige planten te poten in je eigen tuin. Zo hebben wij ook de meest bekende merken in ons assortiment. Wil jij een van de populaire Fermob tafel aanschaffen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.  Wij hebben namelijk iedere tafel van dit merk in ons assortiment én wij kunnen deze ook in een van de 24 verschillende kleuren verkrijgen. Niet alleen staat dit merk bekend om haar kleurrijke collectie. Het is ook bekend, omdat zij producten hebben van erg sterk materiaal en van hoge kwaliteit. Dit alles maakt het erg aangenaam om producten aan te schaffen van Fermob.

 

 

Waarom je Fermob tafel bij ons aanschaffen?

Fermob is een merk dat je bij vele aanbieders kan halen, maar er zijn bepaalde redenen waarom het voordeliger is voor jou om ze bij ons aan te schaffen. Zo leveren wij de artikelen altijd gratis af waar en wanneer jij dat wil en kunnen wij ze zelf voor je monteren en op de juiste plaats neerzetten. Daarnaast kan je met onze services er ook voor kiezen om een onderhoudscontract aan te gaan. Wij zullen dan de meubelen voor je bijhouden en ze jaarlijks een keertje op orde stellen bij ons in de werkplaats.

Onze hoveniers

Naast het verkopen van producten, zoals de Fermob tafel. Hebben wij ook nog een aantal andere diensten. Zo zijn wij onder andere ook in te schakelen voor het onderhouden van je complete tuin. Of om je tuin in te richten en dit ook uit te voeren. Wij hebben professionele hoveniers in dienst die dit graag voor je doen.