Wanneer je je rijbewijs hebt en zelf de weg op gaat, kom je er pas achter hoeveel waarde de wegbelijning eigenlijk wel niet heeft. Je merkt dat je zonder deze belijning niet veel kan zien en dat er ook een hoop onduidelijkheden zullen zijn. Want door de belijning is er voor iedere weggebruiker waar hij of zij moet rijden, maar ook wie er voorrang heeft op verschillende kruispunten. Daarnaast begrijpt ook iedere weggebruiker de belijningen en zullen zij hierdoor veel duidelijkheid hebben. Niet alleen zorgt duidelijkheid direct voor veiligheid. Ook indirect zorgt het hiervoor. Hierdoor zullen weggebruikers namelijk met zelfvertrouwen rijden en dat is belangrijk voor het aantal ongelukken dat gebeuren.

Ons werk

In Nederland merk je al snel dat je op een wegdek rijdt dat vaak van betere kwaliteit is dan in het buitenland. Ook de wegbelijning in Nederland is vaak stukken beter dan die in het buitenland. Al kijk je naar ons eigen landje, dan zie je vrijwel overal ons werk terugkomen. Wij hebben namelijk de complete wegbelijning gezet in het hele land en daarnaast hebben wij ook nog een aantal andere werkplekken. Zo vind je ons werk ook terug op treinstations. Hier zetten we regelmatig de blindengeleidestrepen. Maar ook op Schiphol vind je ons werk terug. Wij zijn hier verantwoordelijk voor de complete belijning op de landings- en vertrekbanen.

 

Contact

Wil je graag meer informatie over onze producten of diensten? Dan kan je altijd bij ons op kantoor langskomen. Wij houden van concrete afspraken en van duidelijke communicatie, dus dit proberen wij ook altijd te hanteren. Naast ons kantoor kan je de informatie ook op onze website vinden. Hier kan je tevens ook een offerte aanvragen voor onze producten en diensten. Heeft u nog verdere vragen? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met een van onze werknemers.