Een van de meest bekende merken op het gebied van tuinmeubilair zijn toch wel de Fermob tuinmeubelen. Niet alleen zijn zij erg bekend, ze vallen ook nog eens erg in de smaak van de doelgroep. Dit komt met name door de kleuren die het meubilair heeft of kan hebben. Als je in de meeste tuinen kijkt, zal je opvallen dat het tuinmeubilair of een zwarte kleur heeft of een bruine/houtachtige kleur heeft. Het assortiment van Fermob is vrijwel in alle kleuren te verkrijgen. Wil jij graag groene, gele, roze of rode stoelen en tafels? Dat is allemaal mogelijk met het assortiment van Fermob.

Waar vind ik het Fermob assortiment?

Waar kan je terecht voor het assortiment van Fermob? Dat kan gewoon heel gemakkelijk bij ons op de website. Wij hebben het uitgebreide assortiment van Fermob tuinmeubelen hier staan en je kan het tevens ook vinden bij ons in de fysieke winkel. Wij zitten tevens gevestigd in het mooie Utrecht. Hier kan je 7 dagen per week terecht voor al je vragen en aankopen. Niets is ons te gek. Wij kunnen je zelfs helpen met een complete tuinrenovatie. Want ook hierin hebben wij vele jaren ervaring en hebben wij mensen in dienst die dit uitermate goed kunnen.

Onze andere diensten

Voor het aanleggen van een complete tuin inclusief Fermob tuinmeubelen kan je het beste even langskomen of even naar ons bellen. Wij kunnen je dan duidelijk vertellen wat er allemaal wel en niet mogelijk is en zullen dan ook een offerte op maat maken voor jou en je tuin. Je kan tijdens een gesprek met ons aangeven wat je allemaal in je tuin wilt en wat je budget is. Zo kunnen we rekening houden met je wensen en behoeftes en echt een tuin maken op maat voor jou!  Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om maar een deel van onze diensten te nemen.