Het komt bij iedereen wel eens voor. Je hebt iets te vieren. Of dit nou een jubileum is, een verjaardag, een bruiloft, een babyshower, of je hebt gewoon zin in een groot feest. Een mooie locatie hiervoor is dan altijd belangrijk. Je wil tenslotte naar je gasten een goede indruk achterlaten. Niets gaat namelijk boven een gezellige avond samen. Door je feest te houden op onze feestlocatie in Gouda. Deze locatie is gelegen aan een zeer bijzondere plek en laat een onuitwisbare indruk achter op jouw gasten!

 

Over Gouda

Gouda is een wereldwijd bekende stad. Dankzij de kaasmarkt, die nog altijd wekelijks is, komen mensen over de hele wereld een kijkje nemen in deze historische stad. Gouda zelf is niet een stad zoals andere steden. Gouda is kleinschalig en niet zo massaal als steden als Rotterdam en Amsterdam. Naast de binnenstad heeft Gouda ook zeer veel natuur. Vooral rondom de stad. Er kan dus worden gezegd dat de stad erg divers is. Een ideale plaats dus om je feest te vieren!

 

De mogelijkheden bij Feestlocatie Gouda

Feestlocatie Gouda heeft vele mogelijkheden om een feest te organiseren. Om te beginnen bij de groepsgrootte. Op feestlocatie Gouda is het mogelijk om je feest te organiseren vanaf 10 gasten tot wel 1000. Je bent dus vrij om dit in te vullen. Om de gasten tevreden te houden bieden wij ook een catering aan. Hierdoor zullen de gasten geen last krijgen van honger tijdens het feest. De kosten voor het eten worden bepaald aan de hand van het aantal gasten. Uiteraard beslist u over de hapjes die worden geserveerd tijdens het feest. De catering kan worden uitgevoerd in de vorm van een High tea, brunch, lunch, en diners. Daarnaast zorgen wij ook voor de aankleding van het feest. Onze inventaris is enorm waardoor wij altijd kunnen voldoen aan jouw wensen. Wacht dus niet langer met het organiseren van je feest en neem contact met ons op om samen een onvergetelijk feest te organiseren.