Het mag dan misschien nog wel maanden duren, maar wie heeft er niet nu al zin in zijn kerstpakket? Wellicht liggen de bijzondere toastjes, crackers en chips van het vorige kerstpakket nog in de kast om opgegeten te worden. Want elk jaar zitten er weer leuke verrassingen in de kerstpakketdozen. De één houdt meer van een flesje wijn, de ander meer van een verzamel box van lekkernijen. Ook zien we tegenwoordig steeds vaker dat er een giftcard wordt gegeven, waar de ontvanger zelf wat leuks van kan kiezen op een website. Er is dus een grote variëteit in wat jouw werkgever jou en je collega’s of bedrijfsrelaties zal schenken. Wat al deze verschillende geschenken toch met elkaar gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk zijn verpakt in geweldige kerstpakketdozen. Een mooi verpakt presentje is als een cadeau op zich. Wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kerstpakketdozen lees je hier.

 

Kerstpakketdozen

Als je als werkgever een gigantisch groot pakket met veel verschillende lekkernijen samenstelt, of juist kiest voor een klein maar waardevol presentje, het is altijd leuk dat dit mooi is verpakt. Er is een groot assortiment beschikbaar op de markt van kerstpakketdozen. Zo bestaan deze pakketten uit veel verschillende vormen. Van mini formaatjes, tot grote dozen van 50 bij 50 centimeter. Ook langwerpige kerstpakketdozen bestaan tot de mogelijkheid. Deze dozen kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor brievenbus post. De opdruk van de dozen verschilt. Wil jij een doos die past bij de bedrijfskleur? Dat kan natuurlijk ten alle tijd. Een gezellig versierde doos in kerstsferen is echter de meest voorkomende optie.

 

Jongeneel verpakkingen

Ben jij er al uit wat jouw medewerkers en relaties dit jaar zullen krijgen in hun kerstpakket? Dan is het nu tijd om ook te gaan kijken naar bijpassende kerstpakketdozen. Voor alle mogelijkheden kijk je op de website van Jongeneel verpakkingen.