Het zijn plaatsten waar je eigenlijk liever niet wil komen: begraafplaatsen. Het is een plek van rouw en waar mensen heen komen om hun overleden dierbare een eer te bewijzen. We zien dat veel begraafplaatsen in Nederland slecht onderhouden zijn en dat zien wij graag anders. Het is namelijk voor de naasten onwijs belangrijk dat de overledenen een plek krijgen die er mooi en verzorgd bij ligt. Wij kunnen een nieuw ontwerp voor de begraafplaats maken en dit uiteindelijk realiseren.  Zie jij de plek van een geliefde liever anders? Schakel ons dan in of lees nog even verder om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Herinrichten van een begraafplaats

Tijdens het maken van een nieuw ontwerp voor de begraafplaats kijken we onder andere naar de indeling van de begraafplaats. Vaak zien we dat de begraafplaats onlogisch is ingericht of dat er veel meer ruimte kan worden bespaard als de inrichting net wat anders is ingedeeld. Bij het herinrichten van de begraafplaats bedoelen we dan ook alleen de plekken van de begraafplaatsen. Het centrale gedeelte waar vaak de ceremonie plaats vindt proberen we zoveel mogelijk onaangetast te laten. Dit heeft de reden dat we met leidingen, kabels etc. zitten waar het liefst niet mee wordt geknoeid.

Het aanleggen van de begraafplaats

Wanneer de begraafplaats op de schop is geweest kan het opnieuw worden ingericht. Net zoals een puzzel beginnen we aan de zijkanten en werken we zo naar binnen toe. Het aanleggen kost wel tijd en heeft ook flink wat mankracht nodig om dit op redelijk termijn te behalen. Ken jij een begraafplaats die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact met ons op via de website en dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Iedereen moet zijn eeuwige rust kunnen krijgen.