Zinken emmers

Als u op zoek bent naar een originele en duurzame geschenkverpakking zijn zinken emmers echt iets voor u. Zinken emmers kunnen voor allerlei soorten geschenken worden gebruikt, en het mooiste aan deze emmers is het feit dat ze hergebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Als u ervoor kiest om zinken emmers in te zetten bij uw geschenk zult u een extra betekenis aan uw geschenk geven; in feite geeft u gewoon twee geschenken aan de gelukkige ontvanger!

 

De voordelen van zinken emmers

Onze zinken emmers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en uitvoeringen. De formaten van onze zinken emmers zijn variërend en daardoor geschikt voor allerlei geschenken. We hebben de volgende formaten in huis:

 

  • 22 x 16 cm (inhoud 5 liter)
  • 24 x 22 cm (inhoud 8 liter)
  • 29,5 x 26,5 cm (inhoud 12 liter)
  • 29,5 x 29,5 cm (inhoud 12 liter)

 

De kleinere emmers zijn ook verkrijgbaar met een aangepaste binnenkant. De binnenkant kan worden geleverd in verschillende kleuren, waaronder blauw, groen, roze en oranje. U leest het al: er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van zinken emmers. Kijk snel in onze webshop om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Een duurzame en tevens originele geschenkverpakking

Het grootste voordeel van zinken emmers is de dubbele functie die ze dienen. In de eerste plaats uiteraard als leuke en sfeervolle geschenkverpakking, maar ook als bijvoorbeeld decoratie. De duurzaamheid van zinken emmers zit hem in de tekens van ouderdom: naarmate de tijd vordert krijgen zinken emmers steeds meer sproeten en grijstonen, en dit draagt alleen maar bij aan het roestige, authentieke uiterlijk die de zinken emmers hebben.

 

De ontvanger van uw geschenk zal onze zinken emmers zeer waarderen. Kijk snel in onze webshop om ons volledige aanbod te bekijken, of neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!