Entresolvloer

Wilt u uw magazijnruimte optimaal benutten? Dan kan een entresolvloer voor u een oplossing bieden. Een entresolvloer verdubbelt het aantal vierkante meter in uw magazijn zonder dat uw pand uitgebreid wordt. De vloer kan gebruikt worden als extra opslagruimte of om extra werkplaatsen te creëren. Onze producten voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in Europa.

 

Een entresolvloer realiseert een verdiepingsvloer die er voor zorgt dat bepaalde delen van uw magazijn gemakkelijker bereikbaar zijn. Stellingen worden minder hoog, en dus ook minder gevaarlijk, en hierdoor wordt meer werkruimte gecreëerd. Dit levert op den duur veel geld en tijd op!

 

Hoe werkt het?

Entresolvloeren zijn snel en gemakkelijk te plaatsen: dit komt door het vloersysteem dat bestaat uit sigmaprofielen en metalen vloerelementen. Entresolvloeren kennen veel voordelen ten opzichte van andere verdiepingsvloeren, en het grootste voordeel is het ontbreken van verticale schoringen. Dee worden vaak als hinderlijk ervaren, maar met een entresolvloer heeft u dit probleem dus niet. Een ander voordeel is dat leidingen, sprinklerinstallaties en bedradingen eenvoudig weggewerkt kunnen worden dankzij de sigmaprofielen. We kunnen verder, indien u dit wilt, het geheel afwerken met wand- en/of plafondsystemen.

 

Een entresolvloer is een investering op de lange termijn; het levert op den duur veel geld en tijd op en creëert daarnaast extra werkruimte. Binnen twee jaar heeft een entresolvloer zichzelf gegarandeerd terugverdiend!

 

Waarom FGN Magazijnsystemen?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het oplossen van complexe ruimtelijke vraagstukken. Een optimale magazijninrichting levert geld op, en daarom is het belangrijk dat iedere centimeter nuttig wordt ingezet. Bij FGN Magazijnsystemen weten we dat ieder magazijn anders is, en dat iedere situatie dus een ander systeem vereist. We helpen u graag bij het maken van uw keuzes, en voor vrijblijvend advies kunt u te allen tijde bij ons terecht.

 

Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.