Heeft u interesse in koffie van hoge kwaliteit en zoekt u ook nog naar een goede service voor de klanten? Dan bent u bij de Barista Company aan het juiste adres. De Barista Company zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden een koffiebeleving die u nog niet eerder meegemaakt heeft. U kunt een barista inhuren op evenementen, festivals, etc. Met onze barista’s komen wij met een koffiekar, theebar of smoothiebar naar uw evenement toe.

Wat is de Barista Company?

De Barista Company bestaat sinds 2006. Wij zijn één van de grootste hospitality specialisten in Nederland. Wij bieden koffie, thee en smoothies aan. Onze barista’s, theesommeliers en bartenders zijn goed gecertificeerd. Wij hebben al op vele evenementen en festivals gestaan waar wij de bezoekers een onvergetelijke beleving hebben bezorgd. U kunt zelf ook een Barista inhuren om uw evenement nog magischer te maken.

Wat doet een Barista?

Een barista is ervaren op het gebied van koffie maar dit is niet het enige wat een barista aanbiedt. Onze barista’s zorgen voor een goede service. Een barista is koffiespecialist, gastheer en bartender in één. Wij bieden een hoge kwaliteit koffie aan die in combinatie met de gastvrijheid van de barista’s zorgt voor een indrukwekkende belevenis. De Barista schenkt de koffie niet alleen in, maar zorgt ook voor decoratie van de koffie en voor een warm bezoek van de bezoeker.

Hoe kan u een Barista inhuren?

Als u enthousiast bent geworden om zelf een Barista in te huren, willen wij u graag verder helpen! U kunt een mobiele koffiekar, theebar of een smoothiebar inhuren. Op onze website kunt u een offerte aanvragen voor uw evenement. Wij staan u ook graag te woord om u de nodige informatie te verstrekken over het inhuren van een Barista. Wij willen u graag helpen op evenementen of festivals om de bezoekers met een goed gevoel naar huis te laten gaan. U kunt de Barista Company telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31(0)294 – 230808 of natuurlijk via onze website