Car wrap folie

Bij Wrap-masters.nl bieden we veel verschillende producten aan, en een van deze producten is car wrap folie. Car wrap folie is een multifunctionele beschermingslaag die naast bescherming ook dient als personalisatie van je auto. Een handig hulpmiddel dus!

 

Voordelen

Het aanbrengen van car wrap folie op uw auto kent veel voordelen. Zo is het in de eerste plaats een beschermend middel die de laklaag van uw auto schoon houdt, en daarnaast kan het als voordelige en gemakkelijke personalisatie van uw auto dienen.

 

Vergeleken met andere beschermingsproducten is car wrap folie een absolute aanrader. Dit heeft, naast de voordelige prijs, veel redenen. Zo kan de folie bijvoorbeeld gemakkelijk weer verwijderd worden: het gevolg hiervan is dat de originele laklaag dan weer tevoorschijn komt, en deze ziet er als nieuw uit. Ook is het mogelijk om slechts specifieke onderdelen van uw auto te laten wrappen. Als u bijvoorbeeld alleen op uw spiegels en motorkap car wrap folie aanbrengt heeft u op een snelle en goedkope manier uw auto gepersonaliseerd.

 

XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie

We verkopen bij wrap-masters.nl veel verschillende soorten car wrap folies. Ons bekendste voorbeeld is de XPEL Ultimate lakbeschermingsfolie. Deze car wrap folie is erg populair, en de voornaamste reden hiervan is de onzichtbaarheid van de folie. Ook zorgt deze folie er voor dat er geen kleurverschil optreedt. We leveren deze folie met 10 jaar garantie.

 

Wrap-masters.nl

Wrap-masters is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de wrap-branche. We hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van car wrapping, waaronder dus ook in het aanbrengen van car wrap folies. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en steken veel energie in hun werkzaamheden. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies wat er benodigd is tijdens een wrapsessie, en daarom leveren te allen tijde vakwerk.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt, of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.