Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Eigenzinnig interieur? Tiqqel weet raad!

Wanneer je binnen en buiten wilt genieten van de hoogste kwaliteit aan meubilair, kies je niet voor de minste merken. In ons uitgebreide assortiment vind je precies wat je zoekt!

Zowel in je woonkamer als op je terras is het belangrijk dat je van het hoogste zitcomfort en je zorgvuldig zelf samengestelde sfeer kunt genieten. Met nadruk op ‘zorgvuldig samengesteld’! Want jij wilt toch niet dat je interieur er precies hetzelfde uitziet als dat van de mensen om je heen? Natuurlijk niet! Het mooie aan je eigen stijl – met een ferme nadruk op ‘eigen’ – is dat je je directe omgeving kunt vormgeven als een verlengstuk van jezelf. Zorg dat jouw woning helemaal jou uitstraalt. Met het uitgebreide aanbod van Tiqqel zul je altijd je eigen draai weten te vinden. Ja, inderdaad, met nadruk op ‘eigen’ ;-).

Buiten zitten

Laten we eens van buiten naar binnen werken. Want je terras of balkon zijn natuurlijk wezenlijke onderdelen van jouw woongenot. En is het jouw wens om je meubilair zo duurzaam mogelijk te houden en een geheel eigentijdse uitstraling te geven? Dan mag je steigerhouten tafels en stoelen zeker niet overslaan in je overweging! Zeker aan het water komen deze volledig tot hun recht. Verder heb je wellicht een complete loungeset nodig. Ook die vind je bij Tiqqel! in een stijl die volledig bij die van jou aansluit!

Interieur

Wanneer jij gasten ontvangt, wil je dat ze zich op hun gemak voelen, net als bij jou persoonlijk. Vandaar dat we al aangaven dat je interieur een verlengstuk van jezelf zou moeten zijn. Dankzij ons brede assortiment is dit absoluut mogelijk. Zowel meubilair als verlichting is bij ons in allerlei verschillende kleuren, modellen en materialen beschikbaar, zodat je je woning – en jezelf! – zo waarheidsgetrouw mogelijk kunt presenteren. Hiermee bedoelen we dat je je bezoekers precies laat weten wat voor iemand jij bent. Met je interieur stel je mensen gerust, maak je een eventueel kennismakingsproces een stuk gemakkelijker en zit je zelf ook nog eens comfortabel in je eigen vel.

Met Tenzo tafels, stoelen, kasten en dressoirs moet dat een makkie zijn! Dit eigenzinnige Zweedse merk wordt al sinds de oprichting in 1934 en de ontwikkeling van de populaire Fixbordet opklaptafel tot de grootsten gerekend als het aankomt op populair design. De creaties van Tenzo zijn gewaagd, kleurrijk, eigentijds en doen toch denken aan de vorige eeuw. Deze meubels zijn dan ook perfect om een sfeer op te roepen die volledig uniek aan jou toebehoort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top