Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Van B naar A: Van Bonsema Verpakking naar Alle windstreken!

Wij stellen geen paal en perk aan jouw wensen; zo’n beetje alles wat jij wilt maken wij voor je mogelijk! Zo verzekeren wij jouw volledige klanttevredenheid met topkwaliteit verpakkingsmaterialen.

Je kwetsbare verzendingen moeten uiteraard zo goed mogelijk beschermd worden. Daarom moet je niet alleen op de bezorgingsdiensten die verantwoordelijk zijn voor de verzending jouw pakketten kunnen vertrouwen maar ook op de kokers, enveloppen en/of dozen waarin je ze afgeeft aan de koerier. Gelukkig word je volledig ontzorgd wanneer je op de kwaliteit van Bonsema Verpakking vertrouwt. Bij ons zijn verzendmaterialen in allerlei soorten en maten mogelijk, zodat je uit kan gaan van een stevig omhulsel zodat je zo min mogelijk kans loopt op beschadigingen aan de te versturen inhoud.

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Bij Bonsema Verpakking valt er op het gebied van topkwaliteit verzendmaterialen overal wel een mouw aan te passen!

Verpakking bedrukken

Hoe persoonlijk wil je het hebben? Laat die vraag even bezinken en ga na vanuit en naar wie een pakket verzonden wordt. Is het een persoonlijke of een professionele verzending? Wil je iemand verrassen of reclame maken? Of heb je een hele andere boodschap voor de ontvanger?

Niet alleen de inhoud van een pakket is namelijk belangrijk maar ook de manier waarop deze aangenomen wordt. De buitenkant zegt namelijk iets over degene die het heeft verzonden, of dat nu een persoon of een onderneming is. Zo kun je ervoor kiezen om je verpakkingsmateriaal van je bedrijfsinformatie te voorzien. Denk daarbij aan het logo van je onderneming en/of de kleuren van je huisstijl. Zelfs de tape die je gebruikt om een koker, envelop of doos mee af te sluiten kunnen we van een professionele dan wel persoonlijke opdruk voorzien!

Heb jij speciale wensen voor het uiterlijk van je verpakkingen? Geef die dan gerust aan ons door!

Verpakking op maat

De ene klant is de andere niet. Zo vinden sommigen via onze overzichtelijke website direct wat ze nodig hebben, terwijl anderen niet direct verpakkingen vinden in de door hun gewenste afmetingen. Gelukkig komt het woord ‘beperkingen’ in onze vocabulaire niet voor! Wij leveren namelijk niet voor niets de beste verpakkingen uit Groningen, Hoogeveen en omstreken af. Wanneer jij een doos of envelop in een heel specifiek formaat wilt hebben, maken wij die voor je. Onze speciale machine kan iedere afmeting en oplage aan – hier wordt dan dus ook minimum noch maximum aan gesteld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top