Zit je eraan te denken om een nieuwe tas aan te schaffen, maar ben je er nog niet helemaal over uit wat voor tas je wilt? Een leren handtas is altijd een waardevolle toevoeging aan jouw garderobe. Een leren tas is duurzaam en je kunt zo’n tas jarenlang met plezier dragen. Een leren tas kun je goed onderhouden. Hierbij is het wel belangrijk dat je de juiste middelen gebruikt.

Praktische tas

Is het jou ook opgevallen dat de rugzakken steeds meer te zien is op straat? Zo zie je bijvoorbeeld op festivals heel wat leren rugtasjes op de rug. De ideale tas voor het opbergen van je spulletjes en het gewicht wordt met een rugtas verdeeld over je gehele rug. Ideaal voor als je een dagje op pad gaat! Natuurlijk kun je op een festival ook voor een klein schoudertasje gaan. Met zo’n schoudertasje kun je alsnog je belangrijkste spulletjes, zoals een mobiel en geld, meenemen.

Natuurlijk materiaal

Wist je dat een leren tas alleen maar mooier wordt? Natuurlijk moet je de tas dan wel goed onderhouden, maar dat spreekt voor zich. Een leren tas wordt bijvoorbeeld soepeler in de loop der tijd. Het natuurlijke materiaal ‘leer’ zal langzaamaan veranderen, wat alleen maar ten goede komt van het uiterlijk van de leren tas. Hoe fijn is dat? Een tas die alleen maar mooier wordt?

Prachtige tassen van 10TIEN

Wat voor tas heb jij op het oog? Wil je een leren rugtas aan je garderobe toevoegen? Of ben je juist op het zoek naar een handige handtas waar je al je spullen in kwijt kunt. Bij 10TIEN kun je terecht voor zowel handtassen als rugtassen. Alle tassen zijn gemaakt van leer. Het leer van 10TIEN is van uitstekende kwaliteit. De tassen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een plaatje om te zien. Oftewel, met deze tassen steel jij de show!