De zolder is voor vele een opslagplaats of het wordt gebruikt als kamer. Vaak wanneer er nog kinderen in het huishouden zijn kan de zolder worden gebruikt als kamer. Dan is het logisch dat je liever een vaste trap hebt die daar naartoe leidt. Nu kan het zo zijn dat je helemaal niet zoveel ruimte hebt boven en er dus geen ruimte is voor een vaste trap. Op dat moment is de molenaarstrap handig. Wat het eigenlijk is, is een vaste trap die net wat steiler loopt dan een vaste trap. Hierdoor wordt de ruimte die nodig is beperkt en is er toch ruimte voor een soortgelijk vaste trap.

Het materiaal van de molenaarstrap

De molenaarstrap wordt alleen gefabriceerd met het materiaal hout, hierdoor krijgt het ook een warmere uitstraling dan staal. Het hout is van speciaal brandvertragend hout zodat in geval van nood de trap niet afbrokkelt je nog naar benden kan. Het hout van de trap is netjes geschuurd zodat je het zelf nog naar eigen smaak kan verven of je kan het zijn natuurlijke look laten houden. Het soort hout kan je zelf ook nog kiezen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit eiken-, beuken en vurenhout.

Bestellen van je zoldertrap

Ben jij na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in de molenaarstrap? Dan kan je hem gemakkelijk online reserveren en ophalen. Uiteraard bieden we ook een bezorgservice aan. In dat geval kan je de gewenste trap bestellen en wordt die binnen 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd.
Weet je zelf nog steeds niet goed welke trap er het beste bij je past of ben je niet zeker of een molenaarstrap gaat passen? Neem dan contact met ons op, dan staan onze medewerkers je graag telefonisch te woord. Wij zorgen ervoor dat je de geschikte trap voor jouw woning krijgt.