De zolder is een donkere kamer boven in het huis die in films vaak negatief naar voren komen. De meeste mensen gebruiken hun zolder als opslagplaats waar niets geks te vinden is. Voor ouders met thuiswonende kinderen wordt de zolder ook gebruikt als kamer. In het laatste geval raden wij je aan om te gaan kijken naar het artikel ‘vaste zoldertrap’. Gebruik je het als opslagplaats dan is de aluminium vlizotrap een goede keus. Lees hieronder verder als je een ruimtebesparende alternatief wil op de vaste zoldertrap.

Voordelen van een vlizotrap

Een vlizotrap is zeer gebruikersvriendelijk. Het is heel makkelijk op te bergen en tevoorschijn te halen. Een aluminium vlizotrap legt daar nog boven op dat de trap super licht wordt met een hoge draagkracht. De vlizotrap heeft antislip treden die voor meer stabiliteit en veiligheid moeten zorgen als je gebruik maakt van de vlizotrap. Als extra zit er ook nog een trapleuning bij waardoor je je kan vasthouden wanneer je de trap op en af gaat. Het grote voordeel ten opzichte van een vaste trap is dat het veel meer ruimte bespaard.

Montage

De aluminium zoldertrap kan zelf worden geïnstalleerd of je kan het door één van onze medewerkers laten doen. De montage is binnen enkele minuten gebeurd en u betaalt een kleine bijdrage voor deze dienst. De trap wordt geleverd met: trapleuning, antislip treden, bevestigingsbeugels en een trekhaak. Let op dat als we het hebben over een aluminium vlizotrap dat het alleen om de trap gaat. De luik is wel van hout alleen de trap is van aluminium. Is je interesse gewekt? Ga dan is naar onze website en vul het contact formulier in als je van plan bent een zoldertrap aan te schaffen. We helpen je graag naar het zoeken van de perfecte trap, dan kom je toch ook bij ons?