Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Glasvezelkabel | Maakt het internet nóg sneller en stabieler

Steeds meer bedrijven besteden steeds meer diensten uit naar het internet. Het zorgt er onder andere voor dat zij kosten besparen. Als er via online diensten wordt gewerkt, zorg je dat er verschillend menselijk werk wordt overgenomen waardoor je minder personeel nodig hebt. Je ziet dit bijvoorbeeld bij winkels die ook online hun artikelen gaan verkopen. Je kunt hier bijvoorbeeld praten met chatbots, als het ware een machine tegen wie je praat, maar je vaak wel van dienst kan zijn. Daarnaast gaat het bestel- en betaalproces vrijwel automatisch en hoeft het bedrijf zelf hier niet bij te helpen, in tegenstelling tot een winkel. Om het internet goed te laten werken, is een glasvezelkabel nodig.

Wat is een glasvezelkabel?

Zeker in grote organisaties is het van belang dat het internet goed functioneert. Ze kunnen het zich niet veroorloven als het systeem steeds vastloopt of hapert. Voor deze bedrijven kan dit verlies betekenen. Een glasvezelkabel is hiervoor de perfecte oplossing. Het is de vervanging van de koperen kabel en wordt tegenwoordig ook al in nieuwbouw wijken aangelegd. De kabel is ontzettend dun en kan grote hoeveelheden gegevens in een korte tijd vervoeren. Er zijn twee soorten. Een multi modale lichtgeleiders en de single modale modus. De multi mode wordt vooral gebruik voor het vervoeren van gegevens over middelmatige afstanden en de single mode voor de langere afstanden. Het hangt er dus vanaf voor welk doeleinde u het glasvezel gaat gebruiken, welke kabel geschikt is.

 

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen van de glasvezelkabel. Het grote voordeel is dat je verschillende systemen aan elkaar kunt koppelen. Op het netwerk kunnen het internet, telefonie, het intranet en camerabeveiliging allemaal worden aangesloten. Hierdoor kunnen deze gegevens dus ook met elkaar gecombineerd worden. Zo wordt het werken een stuk gemakkelijker gemaakt. Daarnaast loopt het glasvezelkabel veel sneller dan een ander netwerk en is het erg stabiel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top