Steeds meer mannen kiezen voor een overhemd of Tshirt in een Mouwlengte-7 slim fit model. Dit zijn overhemden of Tshirts met een extra lange mouw die wat meer aangesloten zijn op het lichaam en uw figuur mooi uit laten komen. Deze kleding is rond de taille iets ingenomen en geeft een mooie vorm aan het lichaam. Doordat er stretch in de stof is verwerkt, kunt u prima in deze kleding bewegen.

Slim fit iets voor u?

Niet iedereen is gecharmeerd van slim fit overhemden. Dat komt omdat dit model niet voor iedereen comfortabel kan zijn. Het heeft te maken met uw lichaamsbouw. Als u tenger en smal bent, zit dit model als gegoten. Als u wat steviger bent of u houdt niet van wat meer aangesloten kleding, kunt u beter kiezen voor een regular of modern fit model. Deze modellen zijn minder getailleerd en laten uw figuur er mooi uitzien. Het is dus heel belangrijk dat het model bij u past.

Hoe herkent u een slim fit model?

Het is lastig een Mouwlengte-7 slim fit op het eerste gezicht te herkennen. Zeker bij een Tshirt, omdat deze weinig zichtbare naden heeft. Een overhemd kunt u het beste voor u neerleggen op een vlakke ondergrond zodat u de belijning goed kunt zien. Aan de zijkanten zit namelijk in het midden een curve met een ronding naar binnen. Aan de achterzijde van het overhemd zitten altijd twee coupenaden. Die geven de slim fit pasvorm.

In welke merken kom ik Mouwlengte-7 slim fit tegen?

Gelukkig spelen er ook bekende merken in op de trend van dit overhemd of T-shirt. Uiteraard zijn dit merken die een goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Wij hebben vertrouwen in deze merken en hebben deze speciaal voor u geselecteerd. Wat voorbeelden van deze merken zijn: Circle of Gentlemen, Eton, Sleeve7, Profuomo, Jacques Britt.