MY iMmenso is een merk van prachtige, personaliseerbare juwelen. Het vond het medaillon als het ware opnieuw uit maar dan in een moderne versie. MY iMenso heeft als missie om een vrouw inspiratie te geven om haar unieke en persoonlijke deeltje aan sieraden van hoge kwaliteit te ontdekken. Dit deeltje zal haar persoonlijkheid in de spotlight plaatsen en kan geïndividualiseerd worden voor ieder moment en voor iedere gelegenheid.

MY iMenso, de moderne versie van het medaillon

MY iMenso heeft als missie vrouwen inspiratie te geven om zelf een uniek en persoonlijk sieraad te creëren. Dat hoogwaardige sieraad zal haar persoonlijkheid weerspiegelen in haar outfit. Bovendien kan het sieraad ook gepersonaliseerd worden zodat het draagbaar is voor verschillende gelegenheden op verschillende momenten.

Het medaillon van MY iMenso, een prachtige hanger, is personaliseerbaar op heel wat verschillende manieren. Je hoeft het medaillon enkel te openen om er vervolgens insignia’s (inserts) aan toe te voegen. Deze inserts zijn ook ideaal om te gaan combineren. De keuze aan insignia’s is heel erg uitgebreid. De collectie omvat o.m. munten, edelstenen en andere, veelzijdige designs. Alsof deze uitgebreide keuze aan insignia’s nog niet voldoende is, geeft MY iMenso de vrouwen ook nog eens de fantastische mogelijkheid om deze insignia’s nog eens te gaan personaliseren ook. Je kunt er gravures laten op aanbrengen van onder andere teksten, foto’s, motiefjes en afbeeldingen.

Aangezien juwelen heel vrij persoonlijk zijn, is het voor sommige vrouwen soms heel moeilijk om juwelen te vinden. Moeilijkheden kunnen zijn: afmetingen, kleuren, afwerking, enz. Ook met deze factoren houdt My iMenso rekening door verschillende maten en kleuren aan te bieden.

MY iMenso ringen

Het leuke aan de collectie van MY iMenso is dat deze niet alleen uit hangers bestaat maar ook uit ringen, armbanden, horloges en kettingen. Hierdoor kan een vrouw een prachtige set samenstellen.

De MY iMenso ringen bestaan stuk voor stuk uit 925 zilver, net als de andere juwelen. De andere materialen zijn natuurlijk en de prijs/kwaliteit verhouding is ook zeer gunstig.