Wanneer je uren je best hebt gedaan in de keuken om een heerlijke taart te maken, is het resultaat geweldig. De taart is nog nooit zo goed gelukt. Alleen nu is er het probleem dat de taart vervoerd moet worden omdat je de taart gemaakt hebt voor een vriendenweekend bijvoorbeeld. Hoe ga je de mooie taart zo mooi houden onderweg in de auto? Met een taartdoos blijft jouw taart zo mooi als deze was en ziet het er ook nog eens feestelijker uit. Het zal voor iedereen een verrassing zijn wat er in de taartdoos zit en dat maakt het nog veel lekkerder en leuker.

Een kwarktaart, slagroomtaart of carrot cake? Het is jammer als jouw mooie creatie beschadigd onderweg. Het oog wil namelijk ook wat. Als een taart er niet lekker uitziet, terwijl deze misschien wel lekker is dan zijn er alsnog mensen die de taart niet nemen. Dat zou jammer zijn. Ook is het belangrijk dat de taart vers blijft de hele dag door. Dit alles kan het beste met een taartdoos van Daily Style.

 

Welke taartdoos vind jij leuk en gemakkelijk?

Met een breed assortiment aan taartdozen is er zeker iets voor jouw taart bij. Bij iedere taart en iedere gelegenheid is natuurlijk een andere taartdoos passend. De taartdozen zijn er in verschillende kleuren, formaten en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stevige taartdoos, zodat de taart niet beschadigd tijdens het vervoeren. Om de doos er nog mooier uit te laten zien, kun je gaan voor een opdruk op de doos. Wat ook erg handig is, is een taartkarton. Deze zijn er in diverse soorten. Stijlvol zilver of juist simpel karton. Dit zorgt voor stevigheid en het gemakkelijk kunnen verplaatsen van de taart.

 

Daily Style

Heb je een taartdoos nodig of ben je benieuwd naar andere feestelijke producten? Neem gerust een kijkje in de webshop.