Het is algemeen bekend dat schepen zicht voortbewegen over het water door middel van een motor. De scheepsschroef helpt hierbij de kracht te vinden om het schip vooruit te duwen. De scheepsschroef polijsten kan meerdere voordelen voor je schip hebben. In dit artikel leggen we uit wat de scheepsschroef is, waarom je dit moet polijsten en wat de andere voordelen zijn hiervan. Heb je na dit stukje te hebben gelezen al interesse? Dan verwijzen we je graag door naar onze website waar je alle nodige informatie kunt vinden. Ben je nog niet overtuigd dan raden we je aan om dit artikel nog even door te nemen.

 

Waarom polijsten?

De scheepsschroef zit onder/achter het schip gevestigd. De scheepschroef is een soort ventilator met 3 bladen die enorm snel draaien om de stuwkracht te produceren. Wanneer deze ventilator vies wordt of beschadigd zal de stuwkracht dus ook afnemen en dus de snelheid waarmee het voertuig zich over het water kan voortbewegen. Om deze redenen is het dan ook belangrijk om je scheepsschroef te polijsten. Dit zorgt ervoor dat de schroef glad blijft en genoeg kracht kan uitoefenen in het water om het schip vooruit te bewegen. Uiteindelijk levert dit je ook een groter rendement op. Doordat je sneller bent kan je waarschijnlijk meerdere wegen varen en producten afleveren waardoor je meer tijd hebt voor extra klanten.

Hoe polijsten?

We hebben een speciaal team van duikers die gespecialiseerd zijn in het monteren onder water. Met de geschikte apparatuur zal de duiker de schroef ontdoen van aangroei en oneffenheden in het blad. Dit doen zij zo nauwkeurig mogelijk om het blad zo veel mogelijk stuwkracht te geven.

Overtuigd van onze diensten en ben je benieuwd of wij wat kunnen betekenen voor jouw schip? Een scheepsschroef polijsten is bij ons zo gepiept! Wij zien je graag snel bij ons verschijnen.