Het is een klein detail bij elke woning maar toch heel belangrijk; de brievenbus. Elke woning heeft dit ook weer anders ingericht. De meest voorkomende brievenbus is de standaard rvs brievenbus bevestigt in de deur. Juist omdat je brievenbus dan aan de voorkant van je deur hangt geeft het al snel bepaalde veronderstellingen wanneer iemand een onverzorgde deur ziet met een oude brievenbus. Je wil immers ook een beetje een leuke uitstraling hebben in je eigen wijk of buurt. Wat je ook vaak tegenkomt zijn de apart staande brievenbussen. Deze brievenbussen staan vaak aan het begin van de voortuin samen met het huisnummer.

Het aanbod aan rvs brievenbussen

Wij hebben een breed assortiment aan rvs brievenbussen voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij de standaard brievenbussen die op de deur worden bevestigd of voor op de deur. Maar ook hebben wij pakketbrievenbussen in het assortiment. Deze brievenbussen zijn speciaal ontworpen zodat je pakketjes kan ontvangen ook al ben je niet thuis. Natuurlijk kunnen de brievenbussen op maat worden gemaakt zodat je zelf een indicatie kan aangeven voor de afmetingen. De rvs brievenbussen zijn ook naar eigen stijl te creƫren. Via onze website kan je ons laten weten wat voor design je voor ogen hebt en dan zullen wij weer contact met jou opnemen over de mogelijkheden

Waarom kiezen voor RVS?

Rvs heeft vele voordelen. Zo gaan de rvs brievenbussen langer mee dan andere brievenbussen, dit maakt de brievenbus dus meer duurzaam. Daarnaast houdt het roest vrije staal de brievenbus netjes en lijkt hij elke dag weer als nieuw. Als de brievenbus moeilijk opengaat of naar verloop van tijd stroever beweegt is het met wat smering perfect te verhelpen. Bij niet rvs brievenbussen zal dit het metaal aantasten en de uitstraling van de brievenbus verpesten. Voor meer informatie kan je onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen.