Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Glazenspoelmachine

Het vervelendste klusje van achter de bar staan is misschien wel het poleren van de glazen. Iedereen die achter de bar werkt kent het wel dat je nog even de glazen moet poleren. Tegenwoordig heb je hier ook glazenspoelmachines voor die dit kunnen. Naast dat je niet meer hoeft te poleren heeft zo’n machine nog meer voordelen.  Het is hygiënisch, je hoeft net meer met een “vieze” doek te poleren en er blijft geen stof achter in de glazen. Daarnaast bespaart het water en tijd. Wat beide geld oplevert voor het restaurant.

Mocht je er een willen kopen of leasen zijn er een aantal punten waar op je moet letten. Als aller eerst welke soort glazen doe ik het meest door de machine heen. Er zit namelijk verschil in of je de gehele dag bier of wijn glazen moet spoelen. Glazenspoelmachine hebben twee verschillende soort stroom aansluitingen een 230v  en krachtaansluiting. Het enige verschil is dat de krachtaansluiting de machine sneller op warmt, waardoor je door kan gaan met spoelen. Daarbij kan je kijken naar een waterontharder als de hardheid van je water hoog is. Als dat zo is krijg je namelijk snel witte aanslag op jouw glazen, waardoor je deze snel weer aan vervanging toe zijn.  Daarbij is het raadzaam om te gaan voor een dubbele wand, omdat dit voor minder geluid zorgt. Zo kan je de glazenspoelmachine ook draaien tijdens het service, waardoor je nooit een tekort hebt aan glazen.  In een machine kan je vele opties plaatsten. Over het algemeen heb je deze opties niet echt nodig en zal je het eerder gebruiken om te pronken dan dat je het daadwerkelijk gebruikt. Maak van te voren een lijst met wat wil ik dat mijn machine kan en wat heb ik ook echt daad werkelijk nodig. Anders drijf jijzelf de prijs alleen maar op van de machine. Terwijl dit onnodig is.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top