Met al vele jaren actief te zijn in de scheepsvaart branche kun je wel zeggen dat wij veel ervaring hebben opgedaan. Voor al je scheepsonderdelen kun je bij ons terecht. Niet alleen hebben wij veel verschillende scheepsonderdelen in ons assortiment. Wij weten ook alles over de producten. Voor vakkennis zit je bij ons dus echt op het juiste adres. Wij kunnen je op basis van je verhaal aanbevelingen doen en ervoor zorgen dat jouw schip weer helemaal onderhouden is. Waar wij vooral in gespecialiseerd zijn, zijn de motoren. Dit is tevens ook ons ruimste assortiment en ook hier hebben wij uitgebreide kennis over.

 

Alleen de beste kwaliteit

Natuurlijk hebben wij alleen maar de beste artikelen in ons assortiment. Bij ons zal je daarom ook alleen maar A-merken tegenkomen. Voor motoren hebben enkel het beste merk, namelijk Mitsubishi. Mitsubishi maakt de allerbeste motoren en daarnaast draaien ze ook nog eens op diesel. Diesel is een brandstof dat momenteel nog goedkoop is en dus voordelig voor de scheepvaart. Daarnaast hebben we nog vele andere artikelen in ons scheepsonderdelen assortiment. Alles wat nodig is om de scheepvaart mogelijk te maken zal je heir vinden. Zo kun je bij een leverancier alles afnemen en hoef je maar met een bedrijf iets te regelen. Helemaal geweldig natuurlijk als je al je scheepsonderdelen onder een dak kan regelen.

 

Contact

Wanneer je scheepsonderdelen zoals motoren bij ons besteld, zullen wij deze persoonlijk bij je komen bezorgen en zorgen we ook voor het onderhoud. Als je problemen ervaart met de motor, dan kun je ons een belletje geven en zullen wij langskomen om het probleem te erkennen. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij beschikken allen over de vakkennis van de scheepsvaart en over de onderdelen die benodigd zijn. Ook kun je ze contacteren wanneer je niet zeker bent over een bepaald product.