Bent u op zoek naar een betrouwbare, moderne garage Den Haag – Rijswijk? Stop dan met verder zoeken want u bent bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden wat betreft uw auto. Uw auto is niet alleen welkom voor een onderhoud of reparatie behandeling, maar ook voor airco service en een APK Keuring kunt u terecht bij de modernste garage met moderne apparatuur en gereedschap om uw auto compleet te kunnen onderhouden en repareren. Kom eens kijken in onze werkplaats!

 

De werkzaamheden van garage Den Haag.

In onze moderne werkplaats in Den Haag vindt u de uitstekend geschoolde monteurs. Deze monteurs volgen nog regelmatig opfriscursussen en bijscholingen. Wij kunnen u op deze manier ervan garanderen dat uw auto vakkundig wordt onderhouden. Zij gebruiken hiervoor het originele voorschrift.

 

Omdat wij beschikken over alle originele onderhoudsschema’s die afgegeven worden door onze autofabrikanten, kunnen onze monteurs uw auto volgens het boekje onderhouden. Dit zorgt ervoor dat uw auto langer meegaat en nog binnen de garantie blijft vallen. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken over de garantie van uw auto tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt bij garage Den Haag!

 

Wanneer er mankementen worden ontdekt door onze monteurs, zult u meteen op de hoogte worden gesteld. Pas als u akkoord geeft op het repareren van deze mankementen, gaan onze monteurs verder. Dit doen wij om u de gelegenheid te geven om na te kunnen denken en om een afweging te kunnen maken omtrent de kosten. Wij zorgen ervoor dat u bij onze garage Den Haag nooit voor verrassingen komt te staan!

 

Geen goed moment?

Wanneer uw auto toe is aan een reparatiebeurt of een onderhoudsbeurt, maar u kunt uw vervoer echt niet missen, kunt u bij garage Den Haag ook altijd terecht voor vervangend vervoer. Zo kunnen wij altijd een afspraak met u maken voor een onderhoudsbeurt of een reparatiebeurt.

 

Ben je benieuwd naar onze werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op!