Voor het vervoeren van goederen over zee kunt u terecht bij Cleve & Zonen zij vervoeren namelijk naar meer dan 170 verschillende bestemmingen over de wereld. Om te bekijken wanneer de schepen vertrekken naar de verschillende bestemmingen of wanneer ze aankomen kunt u op de site van Cleve & Zonen kijken. U kunt uw goederen afleveren bij de loods van Cleve & Zonen of als het noodzakelijk is kan het eventueel op de gewenste locatie worden opgehaald. Als de goederen bij de loods zijn aangekomen wordt er een plekje gezocht met de juiste bestemming. Tijdens het hele proces wordt u geïnformeerd over de status van het vervoer van uw goederen. Dit wordt allemaal voor u gedaan als een zeevracht expediteur inschakelt.

Zeevracht expediteur inschakelen

Als u uw lading goederen over zee wilt vervoeren kunt u dus een zeevracht expediteur inschakelen. Cleve & Zonen is specialist op het gebied vervoer over zee en is een professionele en betrouwbare zeevracht expediteur. U kunt uw boeking aanmelden via de site hier vindt u een formulier die u moet invullen. Op dit formulier moet u wat algemene gegevens invullen zoals uw bedrijfsnaam maar ook wat specifiekere gegevens zoals het goederensoort of het UN-nummer. De zeevracht expediteur zorgt ervoor dat na dat u het formulier heeft ingevuld alles soepel verloopt.

Meerdere werkzaamheden

Naast het regelen van vervoer over zee dus het fungeren als zeevracht expediteur kan Cleve & Zonen ook andere werkzaamheden voor uw bedrijf uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld vervoer doormiddel van luchttransport zijn, opslag en distributie, verzekeringen en importnominatie. Voor meer informatie over het vervoeren van goederen over zee of andere logistieke vraagstukken kunt u terecht bij Cleve & Zonen. Door het contactformulier in te vullen wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Het is mogelijk om direct te bellen het nummer van Cleve & Zonen staat op hun site.