Wanneer je schade hebt aan je auto, dan wil je natuurlijk dat dit bij een goede autogarage geregeld kan worden. In de buurt van Utrecht zit een van de beste bedrijven, gespecialiseerd in autoschade. Natuurlijk wil je ook dat de desbetreffende monteurs ervaring hebben en te vertrouwen zijn. Dan heb ik goed nieuws voor je, bij dit bedrijf hebben ze niks anders dan ervaring.

 

De autogarage met ruim 40 jaar kennis en ervaring

Deze garage heeft ruim 40 jaar ervaring in herstellen van schade. Je kan er dus vanuit gaan dat zij genoeg expertise hebben om jouw schade te laten verdwijnen. Sinds 1997 zijn zij ook al gecertificeerd. Hierdoor bent je al helemaal verzekerd van de beste zorg voor je auto.

Het bedrijf staat ook bekend om de goede zorg voor je auto. Zij hebben ook de juiste papieren om dit nog een keer te bevestigen.

 

Een autogarage met specialisaties

Naast dat zij allerlei gewone schade kunnen behandelen, hebben zij in de loop der jaren verschillende specialisaties toegevoegd aan hun kunnen. Hieronder is een opsomming van waar zij extra goed in zijn:

 

  • Het spuiten van losse onderdelen
  • Het repareren van schade aan de voorruit
  • Polijsten van krassen
  • Het verwijderen van nare, hardnekkige luchtjes en verontreinigingen
  • Industrieel overspuiten van de lak

 

Uw auto is bij deze autogarage in goede handen

Zoals hierboven vermeld heeft deze garage al tientallen jaren ervaring in het repareren van schade. Daarnaast ook al 20 jaar certificaten die hun vakkundigheid bevestigen. U hoeft dus niet te twijfelen of uw auto wel in de juiste handen is. De experts zullen niets minder dan hun best doen om de auto weer in top conditie aan U terug te leveren. De klanten die U voor zijn geweest in de loop der jaren kunnen deze autogarage maar niet genoeg aanraden voor wanneer U de pech heeft.