Je spullen bij de hand hebben, dat is belangrijk om je werk goed uit te kunnen voeren. Maar wat als je geen goede opbergruimte hebt om je handschoenen, spanbanden of gereedschap in op te bergen? Dat werkt gewoon niet prettig. Elke keer weer je cabine in moeten klimmen is niet praktisch en bovendien wil je de cabine ook schoon houden. Hier is een eenvoudige oplossing voor, namelijk de opbergkisten aan de buitenkant van de auto. Ideaal, want RVS kisten op maat zijn in allerlei afmetingen leverbaar.

 

RVS kisten op maat

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de het soort materiaal wat je mee wilt nemen, kan er gekeken worden naar wat voor kisten er bij jouw wensen passen. Al snel zal je er achter komen dat er op jouw auto genoeg ruimte over is om jouw spullen mee te nemen. Tussen de assen van de auto kunnen er namelijk onderbouw RVS kisten op maat worden gemaakt. Deze bakken wordt exact op maat gemaakt tussen de afmetingen van de wielen. Op deze gemakkelijke hoogte kan je van alles meenemen. Van spanbanden tot reserve autolampen, van handschoenen tot een hamer. Jouw spullen kunnen in deze onderbouwkisten een plekje krijgen.

 

Opbergkist naar keuze

Voor werkzaamheden waarvoor veel verschillende materialen of klein gereedschap nodig is, zijn materiaalkisten ideaal. Deze RVS kisten op maat worden direct achter de cabine geplaatst. Afhankelijk van de auto kan dit er aan vast worden gemonteerd, of losstaand op het draaiende gedeelte. Ook hoogte is zelf te bepalen. Je ziet auto’s rondrijden die de gehele achterwand van de cabine in gebruik hebben genomen als materiaalkist, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een klein gedeelte in gebruik te nemen. Hier kan je bijvoorbeeld ook gemakkelijk een bezem, schep of ander lang of groot gereedschap kwijt.

 

Opbergkisten van Gepro Box

RVS kisten op maat zijn te maken door Gepro Box. Ze hebben jarenlange ervaring in het maken van opbouwkisten voor verscheidene bedrijfswagens. Dit alles van RVS om de duurzaamheid van de kisten optimaal tegemoed te komen. Voor meer informatie of contact ga je naar de website.