Siertrappen

Wil je gaan voor een trap dat een pronkstuk is in je omgeving? Siertrappen zijn elegante, prachtige trappen. De Victoriaanse trappen en sierlijke steektrappen zijn gemaakt met kwalitatief hoog gietijzer. De siertrappen zijn ruimtebesparend. Er is goed nagedacht over de vorm en uitstraling. Siertrappen hebben een romantische uitstraling, waardoor de trappen echte eyecatchers zijn.

Van Vicotoriaanse wenteltrappen tot gietstalen spiltrappen

Siertrappen zijn er in veel soorten en maten. De victoriaanse wenteltrappen staan chique in uw interieur. De wenteltrap heeft een kurkvorm. Hiermee kan de wenteltrap een centraal onderdeel zijn van de inrichting van een huis. Een spiltrap oogt elegant. De spiltrap dient als constructie en valt onder de categorie gietijzeren siertrappen. Beide siertrappen zijn er in verschillende modellen. Zowel de wenteltrap als de spiltrap neemt weinig ruimte in beslag. Een siertrap is echt een kroon op uw interieur!

Pracht en praal

Bleef het overweldigende gevoel van de schoonheid van een siertrap. De siertrap brengt een vleugje romantiek met zich mee. Heel even lijkt het of je je in een sprookje bevindt. Een siertrap is een stukje architectuur in huis. Het stukje pracht en praal dat een siertrap met zich meebrengt is onmisbaar in een huis. Het is een modern stukje nostalgie.

Ga voor een siertrap

Met een siertrap bespaar je ruimte in je huis. Naast dit voordeel brengt een siertrap ook een fijne sfeer met zich mee. Een siertrap is de overtreffende trap van klasse. Je kan de siertrap precies zo maken als je zelf wil. Laat je meeslepen in de sfeer van dit rustieke, charmante bouwwerk. Ook heeft een siertrap een modulaire opbouw. Een trap waar u elke keer weer blij van wordt als u ernaar kijkt. Als je siertrap nog in goede staat is, kun je ook traprenovatie overwegen. Laat je siertrap plaatsen door een vakman. Kijk eens rond en vindt de mooiste Siertrappen . Waar wacht je nog op?