Bij ons adviesbureau kunt u terecht voor advies voor alle landschapsontwerp. Wij geven u graag advies over maatwerk omtrent alle ontwerp. Wij willen u graag helpen in alle fases van een project. Hierbij moet u denken aan projecten als managen van het project. Bij het houden van toezicht in de uitvoerende fase kunt u ook aan ons overlaten. Daarnaast zijn we ook in de exploitatie- en beheerfase een geschikte partner. In dit artikel zullen we u alles uitleggen over onze werkwijze en de voordelen die wij bieden voor een partnerschap met ons.

Landschap en natuur komen samen in een Landschapsontwerp

Wanneer we een opdracht ontvangen voor Landschapsontwerp beginnen we altijd eerst met het doen van juist onderzoek. We helpen u namelijk ook met projecten in alle fases. Denk hierbij aan het managen van het proces, de technische voorbereiding en het ontwerp van het landschap. Ook houden we graag de nodige toezicht in de uitvoerende fase en voeren we alles uit wat vanuit de directie komt. Hierbij komt natuurlijk de nodige kennis kijken. Op een zo creatief mogelijke wijze proberen we vervolgens voorwaarden te scheppen om een gewenst doel te bereiken. Dit is niet altijd gemakkelijk, omdat er veel regels en wetten aan verbonden zijn. Maar we gaan geen uitdaging uit de weg. We bekijken het probleem vaak integraal, zo weet iedereen wat er op het spel staat en wat er moet gebeuren. We kijken ook altijd wat we kunnen hergebruiken en of het technische wel haalbaar is wat we bedenken.

Onderhoud

Onderhoud in combinatie met een landschapsontwerp is essentieel. Onderhoud is nog steeds een van de belangrijkste van natuur en landschap. Zo kijken we ook waar we het best deze onderhoud uit kunnen voeren. We onderzoeken graag alles om zeker te zijn wat er allemaal moet gebeuren. Dit wordt vertaald naar een prachtig plan.