Wij willen graag uw betrouwbare partner zijn als het gaat om de Financiering Zorginstellingen. Wij doen verschillende diensten voor u. Zo doen wij zorginstellingen, dienstverlening, de treasury check en nog veel meer. In dit artikel gaan we het hebben over onze werkwijze en onze diensten. Maar allereerst gaan we het hebben over wat er komt kijken bij een financiering voor een desbetreffende instelling.

Een complexe Financiering Zorginstellingen maar dan eenvoudig uitgelegd

Een Financiering Zorginstellingen is erg complex. Er komen allereerst verschillende partijen kijken, omdat zij er allemaal bij betrokken zijn. Zo komt de bank regelmatig om de hoek kijken. Dit zijn partijen die cijfermatig goed inzichtelijk willen hebben wat u allemaal gaat doen na de financiering. Hierbij moet ook gedacht worden aan verschillende scenario’s. Of een aanvraag er uiteindelijk doorkomt, hangt sterk af van een heldere en vooral ook consistente presentatie van de casus. U kunt zich hierbij eigenlijk geen fouten permitteren. De geldschieters zullen van u verwachten dat u alles vastlegt in zogenaamde business cases. Deze zijn helemaal gevuld door u met allerlei cijfers en onderbouwingen van uw aanvraag. Ook beschrijft u hierin de achtergronden van uw instelling, de positionering in de huidige markt en uw verwachtingen ten opzichte van de toekomst. Wat u eigenlijk doet is alle risico’s in kaart brengen voor uw geldschieters zodat zij zeker weten dat ze in uw geld kunnen investeren.

Wij helpen u graag

We hebben een ruime ervaring en willen u graag helpen bij Financiering Zorginstellingen en daarbij hebben we de volgende vragen opgesteld om nog eens over na te denken. De eerste vraag gaat over of uw plannen goed onderbouwd zijn? Hoe realistisch zijn de aannames die u doet. Welke partijen zijn geïnteresseerd? Dit is een hele interessante als u kijkt wie er in u willen investeren. Voor meer vragen gaat u naar onze site.